Skip to main content

Aineistonhallinnan opas: Oppaan sisältö ja tekijät

Yhteyshenkilöt Xamkissa

CC-lisenssi

Creative Commons -lisenssi
Avoin TKI-toiminta ammattikorkeakouluissa - aineistonhallinnan opas, jonka alkuperäinen tekijä on Seinäjoen ammattikorkeakoulu, on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Tämä oppaan versio on Aineistonhallinnan opas Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa, ja se on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä.

Avoin TKI-toiminta ammattikorkeakouluissa - aineistonhallinnan oppaan tausta

Tämä opas on alunperin laadittu ammattikorkeakoulujen "Avoimuuden lisääminen korkeakoulujen käyttäjälähtöisessä innovaatioekosysteemissä" -hankkeessa. Hanketta on hallinnoinut Seinäjoen ammattikorkeakoulu. Hankkeen muita toimijoita ovat olleet Haaga-Helia ammattikorkakoulu, Lapin ammattikorkeakoulu ja Satakunnan ammattikorkeakoulu. Hanke on saanut rahoitusta Opetus- ja kulttuuriministeriön Tieto käyttöön -rahoitushausta.

Oppaan tekijä on Seinäjoen ammattikorkeakoulu ja opas on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssilläLinkki alkuperäiseen oppaaseen (SeAMK).

Oppaan sisällön suunnitteluun ovat osallistuneet hankkeen yhteyshenkilöiden Selina Päällysahon ja Jaana Latvalan lisäksi 

  • Päivi Ervast, Lapin ammattikorkeakoulu
  • Anne Kärki, Satakunnan ammattikorkeakoulu
  • Susanna Näreaho, Metropolia ammattikorkeakoulu
  • Eero Pekkarinen, Lapin ammattikorkeakoulu
  • Riitta Rissanen, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENE ry
  • Annamari Turunen, Itä-Suomen yliopisto, Karelia ammattikorkeakoulu, Savonia ammattikorkeakoulu
  • Juha Viitasaari, Ammattikorkeakoulujen rehtorineuvosto ARENE ry

Oppaan tämä versio on laadittu Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulussa ja se on lisensoitu Creative Commons Nimeä 4.0 Kansainvälinen -lisenssillä