Skip to main content

Humanistinen ja kasvatusala: Kirjat

Kirjat ja e-kirjat Kaakkurista

Löydät kaikki Xamkin käyttöön hankitut painetut sekä e-kirjat Kaakkurista. Hae esim. kirjan tai tekijän nimellä ja rajaa hakutuloksesi aineistotyypin mukaan kirjoihin.

Voit etsiä ja selata Xamkille hankittuja e-kirjoja myös e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Kaikki e-kirjapalvelut löydät Kaakkurista > Selaa tietokantoja. 

Muut kirjastot Xamkin toimintapaikkakunnilla

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy Xamkin kirjastosta, voit etsiä sitä muista alueen kirjastoista. Xamkin toimintapaikkakunnilla sinua palvelevat seuraavat kaupunginkirjastot:

Kotka

Kouvola

Mikkeli

Savonlinna

Kaikkien Suomen korkeakoulukirjastojen kokoelmat löydät finna.fi -palvelusta.

Kaikki Suomen korkeakoulukirjastot ovat avoimia kirjastoja, joten voit rekisteröityä koti-, työ- tai harjoittelupaikkakuntasi korkeakoulun kirjastossa ns. ulkopuoliseksi asiakkaaksi.

Kaukopalvelu

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy e-aineistona tai Xamkin paikkakuntien kirjastoista, voit tehdä kaukopalvelutilauksen Xinfossa.

Kirjojen pikahaku Kaakkurista

Kaakkuri-logo, linkki Kaakkuriin

Ohjeita e-kirjojen käyttöön

Oppasta

Tästä oppaasta löydät keskeiset Xamkin humanistisen ja kasvatusalan käytössä olevat tiedonlähteet sekä tiedonhakuun liittyviä ohjeita ja vinkkejä. Opas on suunnattu varsinkin yhteisöpedagogeille, jonka vuoksi esim. Muut tiedonlähteet välilehdeltä löydät linkkejä vapaasti verkossa oleviin nuorisoalan tietokantoihin ja verkkosivustoihin.

Xamkin kirjasto verkossa

Kaakkuri
kaakkuri.finna.fi

Kirjaston verkkosivut
www.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Studentissa
student.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Youtubessa
https://www.youtube.com

Kirjasto Facebookissa
www.facebook.fi/xamkkirpa​ 

Kirjasto Twitterissä
@xamkkirpa​