Skip to main content

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala: Kirjat

Kirjat ja e-kirjat Kaakkurista

Löydät kaikki Xamkin käyttöön hankitut painetut kirjat sekä e-kirjat Kaakkurista. Hae esim. kirjan tai tekijän nimellä ja rajaa hakutuloksesi aineistotyypin mukaan kirjoihin.

Voit etsiä ja selata Xamkille hankittuja e-kirjoja myös e-kirjapalveluiden omista käyttöliittymistä. Kaikki e-kirjapalvelut löydät Kaakkurista > Selaa tietokantoja. 

E-kirjapalveluita

Ebook Central  on suurin e-kirjakokoelmamme. Se sisältää yli 120 000 e-kirjaa englannin kielellä. Kirjat ovat pääsääntöisesti käytettävissä ilman rajoituksia. Rajoituksia on kirjoissa, jotka on ostettu täydentämään käytössä olevaa Academic Complete -kokoelmaa. 

Ellibs kokoelmassa on sekä suomen-, että englanninkielisiä kirjoja usealta eri alalta. Kirjat ovat joko yksittäin osotettuja tai ns. lukukerrallisia teoksia. Kirjoja pääsee lukemaan vain kirjautumalla palveluun.

Alma Talent Verkkokirjahylly tarjoaa yli 300 suomenkielistä e-kirjaa ilman yhdenaikaisen käyttäjien rajoitusta luettavaksi selaimella. Kirjat ovat pääasiassa esimiestyön, taloushallinnon ja juridiikan aloilta.

Alma Talent Bisneskirjasto tarjoaa yli 60 suomenkielistä e-kirjaa ilman yhdenaikaisen käyttäjien rajoitusta luettavaksi selaimella. Kirjat liittyvät pääasiassa johtamiseen sekä yrityksen ja yrittäjän kehittämiseen. 

Kauppakamaritieto tarjoaa kirjoja yrityksen talous- ja henkilöstöhallinnon, myynnin ja viestinnän tueksi. Palvelun jatkuvasti päivittyvät kansiot (mm. alv. kirjanpito ja vero) tukevat yrityksen lakisääteisiä prosesseja.

 

Muut kirjastot Xamkin toimintapaikkakunnilla

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy Xamkin kirjastosta, voit etsiä sitä muista alueen kirjastoista. Xamkin toimintapaikkakunnilla sinua palvelevat seuraavat kaupunginkirjastot:

Kotka

Kouvola

Mikkeli

Savonlinna

Kaikkien Suomen korkeakoulukirjastojen kokoelmat löydät finna.fi -palvelusta.

Kaikki Suomen korkeakoulukirjastot ovat avoimia kirjastoja, joten voit rekisteröityä koti-, työ- tai harjoittelupaikkakuntasi korkeakoulun kirjastossa ns. ulkopuoliseksi asiakkaaksi.

Kaukopalvelu

Jos tarvitsemaasi aineistoa ei löydy e-aineistona tai Xamkin paikkakuntien kirjastoista, voit tehdä kaukopalvelutilauksen Xinfossa.

Ohjeita e-kirjojen käyttöön

E-kirjaopas Ohjeita eri e-kirjapalveluiden käyttöön, tarvittavat ohjelmistot, käyttöehdot jne.

Hankintaehdotus

Etkö löytänyt etsimääsi? Voit tehdä hankintaesityksen Xamkin kirjastoon Xinfossa.

Xamkin kirjasto verkossa

Kaakkuri
kaakkuri.finna.fi

Kirjaston verkkosivut
www.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Studentissa
student.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Youtubessa
https://www.youtube.com

Kirjasto Facebookissa
www.facebook.fi/xamkkirpa​ 

Kirjasto Twitterissä
@xamkkirpa​