Skip to main content

Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala: Lehdet

e-lehtiä

BSE eli Business Source Elite on monialainen englanninkielinen tietokanta, joka tarjoaa noin 2000 e-lehteä. Huomioi, että BSE ei ole kokonaisuudessaan mukana kaakkuri.finna.fi -palvelun englanninkielisten artikkeleiden indeksissä. Käytä siis palvelun omaa portaalia hakujen tekoon. BSE sisältää mm. Harvard Business Review -lehden.

ASE eli Academic Search Elite on monialainen englanninkielinen tietokanta, joka tarjoaa noin 2000 e-lehteä. Huomioi, että ASE ei ole kokonaisuudessaan mukana kaakkuri.finna.fi -palvelun englanninkielisten artikkeleiden indeksissä. Käytä siis palvelun omaa portaalia hakujen tekoon.

Emerald Premier tietokannan aihealueina pääasiassa johtaminen ja hallinto. Aineisto koostuu 306 lehdestä.

Helsingin sanomien digilehti toimii vain koulun verkossa.
Kirjaudu sisään näin:
1. Klikkaa ”Kirjaudu” sivun oikeasta yläreunasta.
2. Valitse alin vaihtoehtoehto: "Yritys-/yhteisökäyttäjä, kirjaudu sisään tästä".
3. Klikkaa vaihtoehtoa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu -> ”Kirjaudu suoraan sisään”.

Helsingin Sanomien sisältö verkkoversiona, jonka lukuoikeudet kattavat HS Digilehden.
Sisältää seuraavat palvelut:
- HS Päivän lehti (www.hs.fi/paivanlehti)
- www.hs.fi -sivun ajankohtaiset uutiset, joihin pääsee Päivän lehden kautta klikkaamalla yläpalkissa näkyvää kirjautumiskohtaa Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu ja valitsemalla vetovalikosta Uutiset
- HS Päivän näköislehti (www.hs.fi/paivanlehti/#nakoislehti), johon pääsee Päivän lehden kautta (yläpalkin kohdasta Näköislehdet ja arkisto > Näköislehdet). Se sisältää Helsingin Sanomat, Nyt-liitteen ja HS Kuukausiliitteen vuodesta 2006 alkaen.

HUOM.!
- Palvelua voi käyttää yhtä aikaa 10 eri käyttäjää.
- Uloskirjautuminen palvelusta tapahtuu oikean yläkulman Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu > Kirjaudu ulos.
- Kirjaudu ulos Päivän lehden kautta myös lopettaessasi näköislehden, Nyt- ja Kuukausiliitteen lukemisen.
- Lisenssiin ei kuulu eri päätelaitteisiin tarkoitetut HS.fi -sovellukset.
- Käytä päätelaitteissa Internet-selainta. - Mikäli sivu ei avaudu, niin kokeile ladata sivu uudelleen.

Kauppalehti Online on laaja suomalainen talousalan sivusto, joka sisältää reaaliaikaiset talousuutiset, päivän Kauppalehden uutiset verkossa ja Kauppalehden arkiston. Päivän Kauppalehden näköispainos löytyy kohdasta Uutiset - Päivän lehti.
Kauppalehden arkisto sisältää kaikki Kauppalehdessä julkaistut jutut vuodesta 1988 alkaen, Kauppalehti Option ja Kauppalehti Extran jutut ovat puolestaan mukana vuodesta 1995 alkaen sekä Presso vuodesta 2005.
 

PressReader on sähköisten sanoma- ja aikakauslehtien lukupalvelu. Palvelussa on n. 7000 lehteä, yli 60 kielellä, yli 120 maasta. Liiketalouden lehdet löytyvät Business & Current Affairs kategoriasta. Palvelussa on monipuolisesti myös harrastuslehtiä.  Huomioi, että palvelussa on vain kolmen kuukauden arkisto.

Jos haluat lukea lehtiä ilmaiseksi appsillä, kirjaudu ensin selaimella yo. linkin kautta ja avaa vasta tämän jälkeen apps.

Science Direct sisältää yli 2 000 kokotekstilehteä luonnontieteiden, lääketieteen, insinööritieteiden, taloustieteiden, maataloustieteiden, ympäristötieteen, taide- ja humanististen tieteiden sekä yhteiskuntatieteiden alalta.

 

Includes more than 2 000 electronic journals mainly in the fields of natural sciences, medicine, technology, economics, agronomy, environmental sciences, art, social sciences and humanities.

Talentum Lehtiarkisto sisältää seuraavien lehtien artikkelit. Suluissa on mainittu mistä vuodesta lähtien artikkelit ovat luettavissa. Artikkelit ovat haettavissa ja tuloslistalta pääsee, joko teksti- tai pdf-versioon. 'Tarkennettu haku' -välilehdellä on tarkemmat hakuohjeet. Huomioi erityisesti kahdella tai useammalla sanalla haku, joka eroaa google hausta. Palvelussa ei voi selailla näköislehtiä.
- Arvoasunto (3.5.2007- )
- Arvopaperi (1.1.2006- )
- Energia (1.3.2004-31.12.2010)
- Fakta (1.3.2004- )
- Markkinointi & Mainonta (1.1.2001- )
- Mediuutiset (1.1.2005- )
- Metallitekniikka (1.1.1999- )
- Mikro PC (1.1.1999- )
- Talouselämä (1.1.1999- )
- Talouselämä Platinum (10.12.2010-31.12.2013)
- Tekniikka & Talous (1.1.1999- )
- Tekninen uratie (1.1.2001- )
- Tekniikan Historia (9.10.2013- )
- Tietoviikko (1.1.2009- )

Xamkin kirjasto verkossa

Kaakkuri
kaakkuri.finna.fi

Kirjaston verkkosivut
www.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Studentissa
student.xamk.fi/kirjasto

Kirjasto Youtubessa
https://www.youtube.com

Kirjasto Facebookissa
www.facebook.fi/xamkkirpa​ 

Kirjasto Twitterissä
@xamkkirpa​ 

 

Lehdet ja e-lehdet Kaakkurista

Xamkin kirjaston lehtivalikoima kattaa ammatillisia lehtiä, tieteellisiä lehtiä ja sanomalehtiä. Löydät sekä painetut lehdet että e-lehdet Kaakkurista. Etsi esimerkiksi lehden nimellä ja rajaa tarvittaessa hakutuloksesi aineistotyypin mukaan lehtiin. Voit myös selata lehtiä Kaakkurissa.